Events

Free Webinar on the Classical Buteyko Method – Tuesday 8 July at 4:00pm (GMT)
Στο σεμινάριο (webinar) θα υπάρχει διερμηνεία στα Ελληνικά

Event start time (presented in different time zones)

Amsterdam
18:00
(6pm)
Athens
19:00
(7pm)
Auckland (Wednesday 9 July)
4:00
(4am)
Bangkok
23:00
(11pm)
Dubai
20:00
(8pm)
Hong Kong (Wednesday 9 July)
00:00
(12am)
London
17:00
(5pm)
Los Angeles
9:00
(9am)
Moscow
20:00
(8pm)
New York
12:00
(12pm)
Sydney (Wednesday 9 July)
2:00
(2am)

Περιγραφή (F00041b): Ο πολύ έμπειρος Σύμβουλος της μεθόδου Buteyko Christopher Drake θα μιλήσει για την σχέση της κλασικής μεθόδου Buteyko με τη βέλτιστη υγεία και την αναστροφή της χρόνιων νόσων. Θα εξηγήσει τι προκαλεί τα συμπτώματα τους και γιατί τα συμπτώματα αυτά είναι σε συνεχή αύξηση ενώ η γενική υγεία των ανθρώπων είναι σε παρακμή.

Τιμή: Δωρεάν
Κάντε κλικ εδώ για να δηλώσετε συμετοχή ή να μάθετε περισσότερες πληροφορίες

Free Webinar on the Classical Buteyko Method – Thursday 10 July at 4:00pm (GMT)
Στο σεμινάριο (webinar) θα υπάρχει διερμηνεία στα Ελληνικά

Event start time (presented in different time zones)

Amsterdam
18:00
(6pm)
Athens
19:00
(7pm)
Auckland (Friday 11 July)
4:00
(4am)
Bangkok
23:00
(11pm)
Dubai
20:00
(8pm)
Hong Kong (Friday 11 July)
00:00
(12am)
London
17:00
(5pm)
Los Angeles
9:00
(9am)
Moscow
20:00
(8pm)
New York
12:00
(12pm)
Sydney (Friday 11 July)
2:00
(2am)

Περιγραφή (F00041c): Ο πολύ έμπειρος Σύμβουλος της μεθόδου Buteyko Christopher Drake θα μιλήσει για την σχέση της κλασικής μεθόδου Buteyko με τη βέλτιστη υγεία και την αναστροφή της χρόνιων νόσων. Θα εξηγήσει τι προκαλεί τα συμπτώματα τους και γιατί τα συμπτώματα αυτά είναι σε συνεχή αύξηση ενώ η γενική υγεία των ανθρώπων είναι σε παρακμή.

Τιμή: Δωρεάν
Κάντε κλικ εδώ για να δηλώσετε συμετοχή ή να μάθετε περισσότερες πληροφορίες

Free Webinar on the Classical Buteyko Method – Wednesday, 16 July at 5:30pm (GMT)
Στο σεμινάριο (webinar) θα υπάρχει διερμηνεία στα Ελληνικά

Event start time (presented in different time zones)

Amsterdam
19:30
(7:30pm)
Athens
20:30
(8:30pm)
Auckland (Thursday 17 July)
5:30
(5:30am)
Bangkok (Thursday 17 July)
0:30
(12:30am)
Dubai
21:30
(9:3pm)
Hong Kong (Thursday 17 July)
1:30
(1:30am)
London
18:30
(6:30pm)
Los Angeles
10:30
(10:30am)
Moscow
21:30
(9:30pm)
New York
13:30
(1:30pm)
Sydney (Thursday 17 July)
3:30
(3:3am)

Περιγραφή (F00043): Ο πολύ έμπειρος Σύμβουλος της μεθόδου Buteyko Christopher Drake θα μιλήσει για την σχέση της κλασικής μεθόδου Buteyko με τη βέλτιστη υγεία και την αναστροφή της χρόνιων νόσων. Θα εξηγήσει τι προκαλεί τα συμπτώματα τους και γιατί τα συμπτώματα αυτά είναι σε συνεχή αύξηση ενώ η γενική υγεία των ανθρώπων είναι σε παρακμή.

Τιμή: Δωρεάν
Κάντε κλικ εδώ για να δηλώσετε συμετοχή ή να μάθετε περισσότερες πληροφορίες

Free Webinar on the Classical Buteyko Method – Friday 18 July at 4:00pm (GMT)
Στο σεμινάριο (webinar) θα υπάρχει διερμηνεία στα Ελληνικά

Event start time (presented in different time zones)

Amsterdam
18:00
(6pm)
Athens
19:00
(7pm)
Auckland (Saturday 19 July)
4:00
(4am)
Bangkok
23:00
(11pm)
Dubai
20:00
(8pm)
Hong Kong (Saturday 19 July)
00:00
(12am)
London
17:00
(5pm)
Los Angeles
9:00
(9am)
Moscow
20:00
(8pm)
New York
12:00
(12pm)
Sydney (Saturday 19 July)
2:00
(2am)

Περιγραφή (F00044b): Ο πολύ έμπειρος Σύμβουλος της μεθόδου Buteyko Christopher Drake θα μιλήσει για την σχέση της κλασικής μεθόδου Buteyko με τη βέλτιστη υγεία και την αναστροφή της χρόνιων νόσων. Θα εξηγήσει τι προκαλεί τα συμπτώματα τους και γιατί τα συμπτώματα αυτά είναι σε συνεχή αύξηση ενώ η γενική υγεία των ανθρώπων είναι σε παρακμή.

Τιμή: Δωρεάν
Κάντε κλικ εδώ για να δηλώσετε συμετοχή ή να μάθετε περισσότερες πληροφορίες